Procedura de Comanda

Clientii pot comanda produse de pe https://effeto.ro  online, prin intermediul Cosului de Cumparaturi. Comanda se considera valabila numai dupa ce https://effeto.ro confirma Clientului prin e-mail/telefon posibilitatea onorarii acesteia.

Comenzile introduse in aceeasi zi catre aceeasi destinatie de catre aceeasi persoana, sau de pe aceeasi adresa de IP, se cumuleaza automat intr-o singura comanda pentru care se emite o singura factura/bon fiscal. Cupoanele de reducere sau bonurile valorice se aplica o singura data la comanda cumulata.

Important:

Produsele distribuite pe https://effeto.ro sunt listate in mai multe baze de date. Din acest motiv in eventualitatea unor erori sau latente in actualizarea bazei de date, unele produse care sunt listate ca fiind in stoc, pot fi de fapt cu stoc epuizat. In acest caz, clientul va fi contactat de indata ce acest aspect a fost semnalat.

Modalitati de plata

Plata produsului/serviciilor comandate se poate efectua:

  1. a) plata prin OP/depunere in cont.
  2. b) ramburs la primirea comenzii.

In situatia in care plata se realizeaza prin transfer bancar, comanda va fi confirmata în momentul în care plata va fi primita.

Modalitati de livrare

Livrarea se face prin reteaua Fan Curier numai pe teritoriul Romaniei, in termen de minim 2 zile și maxim 14 zile lucratoare de la confirmarea cu succes a comenzii, la adresa specificata de dumneavoastra, în functie de caracteristicile fiecărui produs.

 

Va rugam sa folositi adresa la care puteti fi gasiti intre orele 9-18, in zilele lucratoare, livrarile efectuandu-se doar in aceasta perioada. Tariful per colet este stabilit de catre firma de curierat si  este de 20 lei. Pentru comezi de peste 299 lei, livrarea va fi gratuita.

Atentie: Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile pecuniare sau de alta natura fata de https://effeto.ro

Comenzile sunt procesate si livrate de Luni pana Sambata, cu exceptia sarbatorilor legale. Comenzile primite dupa ora 16:00 vor fi procesate si expediate in ziua urmatoare. Comenzile primite dupa ora 16:00, Vinerea, nu vor fi procesate pana saptamana viitoare, Luni. Termenul de livrare incepe odata cu primirea email-ului de confirmare a expedierii comenzii.

https://effeto.ro nu se face responsabila pentru intarzierile neprevazute. Exceptand cazurile de forta majora, comenzile vor fi livrate in maxim 3 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii. Va rugam sa verificati, la livrare, conformitatea comenzii: numarul de cutii, integritatea pachetului, corespondenta codului de livrare cu cel din comanda.

Returnarea produselor

Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Pentru exercitarea dreptului de denunțare unilaterală a contractului trebuie sa ne informați in scris, prin completarea Formularului de Retur si expedierea acestuia pe adresa Cluj-Napoca, Alea Nectarului 4 Romania

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, la tarifele practicate de agentul livrator in perioada efectuarii expeditiei, in ambalajul original si doar daca acestea nu au suferit deteriorari, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala formulata in scris (document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. Rambursarea poate fi amanata pana la momentul primirii produselor returnate sau pana la receptionarea unei dovezi conform careia produsele au fost expediate. https://effeto.ro are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile clientului au fost cu rea-vointa sa solicite acestuia daune interese, in conditiile legislatiei in vigoare. De asemenea, https://effeto.ro isi rezerva dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

Adresa de returnare a produselor este:Cluj-Napoca, Alea Nectarului 4, Romania  pentru retururile prin curier rapid.

Important:

Returile, (indiferent de metoda de transport aleasa), nu se vor expedia niciodata de catre client catre …….. cu plata ramburs.

Dreptul de autor

Continutul site-ului web https://effeto.ro este proprietatea Mark & Rol Online SRL si a partenerilor, a colaboratorilor si furnizorilor sai, fiind aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Pe aceste considerente este absolut interzisa utilizarea acestor elemente fara acordul scris al Mark & Rol Online SRL

Accesul online al utilizatorilor

Mark & Rol Online SRL nu garanteaza accesul clientilor la site-ul web https://effeto.ro in orice moment, neraspunzand de probleme cauzate de terti (probleme tehnice, defectiuni datorate serverului sau conexiunii la Internet ) sau probleme generate de upgrade sau de orice alte motive comerciale ale https://effeto.ro

Limitarea raspunderii

Mark & Rol Online SRL face eforturi permanente pentru a mentine acuratetea informatiilor din acest shop online. Foarte rar acestea pot contine mici erori: fotografia are character strict  informativ, unele specificatii pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Ne puteți contacta pentru eventuale clarificari.

Totalitatea imaginilor si textelor de pe https://effeto.ro sunt cu titlu exemplificativ. In acest sens produsele livrate in comanda pot fi diferite de cele prezentate online (coperta, ambalaj, culoare, aspect, accesorii, format etc.). De asemenea, https://effeto.ro va putea modifica oricand detaliile disponibile online privind produsele si serviciile oferite. Imaginile si descrierile produselor pot contine erori sau pot fi diferite de realitate, https://effeto.ro nu raspunde pentru astfel de situatii, dar va incerca sa le rezolve intr-un timp optim de la semnalarea acestora.

Preturile de pe https://effeto.ro includ TVA, dar nu includ cheltuielile de livrare sau alte cheltuieli, daca nu se specifica altfel in mod special shop-ul online. Costurile privind livrarea sau/si alte costuri ale serviciilor sunt mentionate in momentul finalizarii solicitarii comenzii si vor fi precizate si in momentul confirmarii comenzii de catre https://effeto.ro

In cazul in care https://effeto.ro se afla in imposibilitatea de a livra comanda din vina clientului (acesta nu este gasit la adresa mentionata, nu poate fi contactat etc. ) comanda va fi anulata iar produsele se vor intoarce laCluj-Napoca, Alea Nectarului 4, Romania

Pentru o noua livrare, clientul va trebui sa suporte noi costuri de livrare sau alte costuri tehnice ce se impun.

In cazul in care clientul a facut plata in avans si, din vina sa, nu poate primi produsele in maxim 10 zile din momentul expedierii si nici nu poate fi contactat in interval de 30 de zile, comanda va fi anulata, dar plata nu va putea fi returnata, constituind despagubiri din partea clientului.

Mark & Rol Online SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura descrierilor produselor si de comentariile postate de catre vizitatorii site-ului. De asemenea, https://effeto.ro nu raspunde de continutul site-urilor la care se ajunge prin link-uri.

Trimiterea de emailuri

Prin urmatoarele activitati: comandarea, abonarea la newsletter, trimiterea de mesaj in pagina contact sau trimiterea de e-mail-uri adresate @artistshop.ro se considera ca utilizatorul este de acord cu primirea de e-mailuri periodice continand informatii diverse legate strict de https://effeto.ro In aceasta situatie datele personale nu vor fi utilizate in alte scopuri si, conform prezentului contract, vor putea fi modificate sau sterse din baza de date  https://effeto.ro la cererea scrisa a clientului.

Drepturi

Mark & Rol Online SRL are dreptul de a interzice accesul anumitor clienti si vizitatori, pe termen limitat sau nelimitat, fara o notificare prealabila.

Important:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Mark & Rol Online SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta datele personale furnizate si numai pentru scopurile specificate: emiterea facturii fiscale, informarea asupra starii comenzii si expedierea catre client. Refuzul oferirii informatiilor atrage imposibilitatea onorarii comenzii.

Conform Legii nr. 677/2001, clientii au dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Pentru acuratetea informatiilor clientul este rugat sa comunice orice modificare intervenita de la data inregistrarii sale in baza de date.

Eliminarea din baza de date a datelor personale ale unui client se face in baza solicitarii sale scrise expediate electronic. Ştergerea definitiva a datelor cu caracter personal din baza de date i se va confirma clientului.

Reducerile

Politica preturilor/reducerilor de pe site este stabilita in totalitate de catre Mark & Rol Online SRL , iar pretul de cumparare este cel afisat in momentul lansarii comenzii.

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte si sunt actualizate zilnic. In principiu, discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Pentru calculul sumei se pastreaza reducerea cu valoarea cea mai mare.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.